5 κουταλάκια ελαιόλαδο 250 γρ. βρασμένο κρέας καβουριού 250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1 κουταλιά γλυκιά σόγια σος 1 κουταλιά ελαφριά σόγια σως 750 γρ. ρυζομακάρονα μουσκεμένα για 5 λεπτά σε βραστό νερό, στραγγισμένα και στεγνωμένα Ομελέτα αυγού κομμένη σε λωρίδες και φέτες αγγουριού για γαρνίρισμα, 5 κόκκινα τσίλι 6 σκελίδες σκόρδο αλάτι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τα τσίλι, το σκόρδο και το αλάτι στο γουδί και τα κοπανάμε. Ζεσταίνουμε το λάδι στο wok και τηγανίζουμε το μίγμα, μέχρι να ευωδιάσει. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τηγανίζουμε αναδεύοντας για 3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το κρέας καβουριού. 2. Προσθέτουμε τα ρυζομακάρονα, τη γλυκιά σόγια σος και την ελαφριά σόγια σος. Αναδεύουμε συνεχώς, ώσπου όλα τα υλικά να αναμιχθούν και να ζεσταθούν καλά. 3. Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα γαρνιρισμένο με τηγανητό αυγό ή ομελέτα κομμένη σε λωρίδες και φέτες αγγουριού.
Συνταγή 210 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!