500 γρ σπαγγέτι
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
120 γρ φιλέτα αντσούγας από λάδι ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι φρέσκα κόκκινα τσίλι ψιλοκομμένα
3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος συν επί πλέον μαϊντανός για το σερβίρισμα
1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (αν είναι από κύβο προσοχή στο αλάτι) ή νερό από το ζυμαρικό που βράζει
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ...
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ...
ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...
ΚΑΚΑΒΙΑ ΤΡΟΠΟΣ B΄ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CHOW MEIN...
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ...
Γαρίδες Gumbo ...
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΨΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ ...
Γαρίδες με σκόρδο ...
ΦΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (Escargots a l’ amour)...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΝΟΥΝΤΛ ΡΟΜΑΝΟΦ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
Φιλέτα μαρινάτα κορεάτικα...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ. ΚΑΡΥΔΙΑ...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 266 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ σπαγγέτι
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
120 γρ φιλέτα αντσούγας από λάδι ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι φρέσκα κόκκινα τσίλι ψιλοκομμένα
3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος συν επί πλέον μαϊντανός για το σερβίρισμα
1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (αν είναι από κύβο προσοχή στο αλάτι) ή νερό από το ζυμαρικό που βράζει
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το σκόρδο, τις μισές αντσούγες και το κόκκινο τσίλι και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Προσέχουμε να μην κάψουμε το σκόρδο, γιατί θα πικρίσει. Προσθέτουμε το μαϊντανό στο μίγμα του σκόρδου και μαγειρεύουμε για λίγα ακόμη λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέτουμε τις υπόλοιπες αντσούγες και σερβίρουμε με επί πλέον κόκκινα τσίλι κομμένα, αν θέλουμε, καθώς και με επί πλέον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Προηγούμενη Συνταγή 266 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.