Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν αλ ντέντε. Χτυπάμε τους κρόκους και προσθέτουμε το τυρί. Σοτάρουμε το μπέικον και όταν ψηθεί, προσθέτουμε τα μακαρόνια. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αβγά, ανακατεύοντας καλά. Τοποθετούμε την καρμπονάρα σε μια τετράγωνη φόρμα και την παγώνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν. Όταν παγώσει η καρμπονάρα, την κόβουμε σε τέσσερα τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε πάνω από κάθε κομμάτι το καρπάτσιο ξιφία. Βάζουμε πάνω από τον ξιφία ένα κουταλάκι τσιγαρισμένο κρεμμύδι και τελειώνουμε ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.
Συνταγή 265 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!