500 γρ σπαγγέτι 1/4 φλιτζ ελαιόλαδο 6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 120 γρ φιλέτα αντσούγας από λάδι ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι φρέσκα κόκκινα τσίλι ψιλοκομμένα 3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος συν επί πλέον μαϊντανός για το σερβίρισμα 1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (αν είναι από κύβο προσοχή στο αλάτι) ή νερό από το ζυμαρικό που βράζει αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
500 γρ σπαγγέτι 1/4 φλιτζ ελαιόλαδο 6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 120 γρ φιλέτα αντσούγας από λάδι ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι φρέσκα κόκκινα τσίλι ψιλοκομμένα 3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος συν επί πλέον μαϊντανός για το σερβίρισμα 1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (αν είναι από κύβο προσοχή στο αλάτι) ή νερό από το ζυμαρικό που βράζει αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το σκόρδο, τις μισές αντσούγες και το κόκκινο τσίλι και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Προσέχουμε να μην κάψουμε το σκόρδο, γιατί θα πικρίσει. Προσθέτουμε το μαϊντανό στο μίγμα του σκόρδου και μαγειρεύουμε για λίγα ακόμη λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 3. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέτουμε τις υπόλοιπες αντσούγες και σερβίρουμε με επί πλέον κόκκινα τσίλι κομμένα, αν θέλουμε, καθώς και με επί πλέον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Συνταγή 266 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!