1/2 κιλό βοδινό κομμένο σε κύβους
2,5 ποτήρια κριθαράκι
1/2 φλιτζάνι λάδι (corn oil)
10 αποφλοιωμένες ντοματούλες
1 κουτάλι ντοματόπαστα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
MΑΥΡΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΞΥΣΜΑ ΠOΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΈΤΙ ΜΕ ΣΟΣ ΓΑΡΊΔΑΣ ...
Φετουτσίνια με καπνιστό σολωμό (Ι) ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ...
Πέννες με πράσινα χτένια ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (PASTA DIABLO) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΗ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
Πάστα με Broccoli...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΒΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 167 από 170  Επόμενη

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ 4 ψήφοι




 

Υλικά
1/2 κιλό βοδινό κομμένο σε κύβους
2,5 ποτήρια κριθαράκι
1/2 φλιτζάνι λάδι (corn oil)
10 αποφλοιωμένες ντοματούλες
1 κουτάλι ντοματόπαστα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση
Τηγανίζουμε το βοδινό να κοκκινίσει. Ρίχνουμε τις ντοματούλες λιωμένες και τη ντοματόπαστα και αφήνουμε να βράζουν όλα μαζί για 1/2 ώρα. (προσθέτουμε συνεχώς νερό) Όταν το κρέας μαλακώσει και η σάλτα είναι έτοιμη (δοκιμάζοντας θα καταλάβουμε αν θέλει κι άλλη ώρα) βάζουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Ακολούθως προσθέτουμε 5 ποτήρια ζεστό νερό και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε κάθε λίγο για να μην μας κολλήσει. Πρέπει να κρατήσουμε κλειστή την κατσαρόλα για να μείνει μέσα ο ατμός και οι μυρωδιές αλλά να προσέχουμε.Είναι καλό να μαγειρέψουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα. Όταν θα "πιει" σχεδόν όλο το νερό, κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε για λίγο να φύγει εντελώς το νερό και να σφίξει. Σερβίρουμε με μπόλικο τρίμμα από χαλούμι ή αναρή αλμυρή (κυπριακά τυριά).Βασικά θέλει τριμμένο αλμυρό τυρί. Οπότε... ότι διαθέτετε καλό θα είναι.

Προηγούμενη Συνταγή 167 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

ΑΝΝΑ 03-06-2009 03:20:05

ΑΝΤΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ;

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.