Κόβουμε σε μικρές μερίδες το χοιρινό και το τσιγαρίζουμε με το λάδι, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι. Στη συνέχεια βάζουμε το καρότο ,το σέλινο ,τη ντομάτα, το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε και αυτά. Στο τέλος βάζουμε και την πάστα και 2 ποτήρια νερό και περιμένουμε να πήξει η σάλτσα. Πέντε λεπτά πριν κλείσουμε το φαγητό ρίχνουμε μέσα τη φέτα.
Συνταγή 168 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!