1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175οC. Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί. 2. Σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά αναμιγνύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, το γάλα, το βούτυρο και το χυμό λεμονιού. Βάζουμε τη σκόνη μουστάρδας, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα πέκαν ανακατεύοντας. 3. Απλώνουμε τα στήθη κοτόπουλου στο ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Τα καλύπτουμε με το μίγμα της μουστάρδας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά ακόμη ή μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πια ροδαλό και οι χυμοί του να τρέχουν διαυγείς.
Συνταγή 104 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!