1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μεγάλους κύβους που τους βάζουμε μέσα σε μπολ. 2. Ανακατεύουμε τη σόγια σως, το ξύδι, τη ζάχαρη, το σησαμέλαιο, το τζίντζερο και το πιπέρι και τα ρίχνουμε στο κοτόπουλο για να μαριναριστεί. Το αφήνουμε σκεπασμένο με τη σάλτσα για μια ώρα στο ψυγείο. 3. Βάζουμε το κοτόπουλο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια εναλλακτικά στα ξυλαράκια. Ανάβουμε το γκρίλ και τα ψήνουμε, αλείφοντας με τη σάλτσα και γυρίζοντας τα σουβλάκια για να ροδίσουν από κάθε πλευρά. Ψήνονται σε 10-15 λεπτά.
Συνταγή 105 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!