Φιλέτο κοτόπουλο (ζητήστε από το χασάπη σας να το ανοίξει σε φύλλο)
1 φλιτζάνι του τσαγιού λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
1/2 κιλό φρέσκο σπανάκι
1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
χυμός ενός λεμονιού
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
ελαιόλαδο - λίγο φρέσκο βούτυρο
1 ποτηράκι λευκό κρασί

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ...
Μαγειρίτσα ...
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΓΚΡΑΤΕΝ...
ΨΑΡΙ ΤΟΝΟΣ ΠΛΑΚΙ ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ...
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ...
Γλυκόξινες γαρίδες ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
Κρύα μελιτζάνα πικάντικη ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΑ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
Σουφλέ από σπανάκι ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ (Aliole) ...
...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ «ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ» ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΗΣΤΟΝ ...
Πικάντικη σούπα με μύδια ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 103 από 170  Επόμενη

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 5 ψήφοι




 

Υλικά

Φιλέτο κοτόπουλο (ζητήστε από το χασάπη σας να το ανοίξει σε φύλλο)
1 φλιτζάνι του τσαγιού λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
1/2 κιλό φρέσκο σπανάκι
1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
χυμός ενός λεμονιού
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
ελαιόλαδο - λίγο φρέσκο βούτυρο
1 ποτηράκι λευκό κρασί

Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το σπανάκι σε λίγο βούτυρο μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε και τις ντομάτες και γυρίζουμε για μερικά λεπτά. Αλατίζουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό.
2. Γεμίζουμε τα φιλέτα με το μείγμα, τυλίγουμε σε σφιχτά ρολά και τα δένουμε με σχοινάκι.
3. Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρουμε προσεχτικά τα ρολάκια σε ελαιόλαδο, να ροδοκοκκινίσουν απ' όλες τις πλευρές και τα σβήνουμε με το κρασί. Κατεβάζουμε τη φωτιά και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Βγάζουμε προσεχτικά τα ρολάκια από την κατσαρόλα και δένουμε τη σάλτσα με το γιαούρτι. Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι.

Προηγούμενη Συνταγή 103 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.