1. Βάζουμε νερό, κρεμμύδι και τα κομμάτια του κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα. Βράζουμε μέχρι να γίνει το κοτόπουλο. Βγάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου από την κατσαρόλα. Αφαιρούμε δέρμα και κόκαλα. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια των 5 εκ και τα βάζουμε στην άκρη. 2. Σουρώνουμε 3 φλιτζάνια ζωμό από το κοτόπουλο για τη σάλτσα. 3. Βάζουμε στο μπλέντερ τα καρύδια, ένα κρεμμύδι κομμένο, τις 3 φέτες άσπρου ψωμιού, το σκόρδο και το αλάτι και τα κάνουμε πουρέ μέχρι η σάλτσα να γίνει ομοιόμορφη. Τη χωρίζουμε στα δυο. 4. Ανακατεύουμε τη μισή σάλτσα με τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα βάζουμε σε πιάτο σερβιρίσματος. Χύνουμε την υπόλοιπη από πάνω. 5. Τέλος βάζουμε 2 κουταλιές λάδι σαλάτας σε ένα τηγάνι, το ζεσταίνουμε για ένα λεπτό, προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και το σιγοβράζουμε για μισό λεπτό μόνο. Περιχύνουμε το κοτόπουλο με αυτό. 6. Γαρνίρουμε με μισά καρύδια και φύλλα μαϊντανό.
Συνταγή 106 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!