1 κιλό γαρίδες φρέσκες φέτες λαρδί μικρές ανάλογα με τις γαρίδες ή μπέικον ανάλογες στρογγυλές φέτες γραβιέρα 4 πιπεριές 4 τομάτες αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
Εκτέλεση
Πλένετε και καθαρίζετε τις γαρίδες, τις στραγγίζετε και τις τοποθετείτε σε σκεύος. Τις ραντίζετε με λεμόνι και λάδι, τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και τις αφήνετε να μείνουν 1-2 ώρες στο ψυγείο. Αφού μαριναριστούν τις περνάτε σε μικρές ξύλινες ή μεταλλικές σουβλίτσες καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά με τη σειρά: μια γαρίδα, μια λεπτή φέτα λαρδί ή μπέικον, ένα κομμάτι γραβιέρα, μια λεπτή φέτα πιπεριά, μια φέτα ντομάτα και επαναλαμβάνετε ώσπου να τελειώσουν όλα, γαρίδες και υλικά. Ψήνετε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή σε σχάρα φούρνου.
Συνταγή 37 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!