1 κιλό κιλό μοσχάρι
5-6 κρεμμύδια μικρά
4-5 καρότα
2-3 ρίζες σέλινο
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα να κάψει
-Ρίχνετε τα μισά κρεμμύδια και τα τσιγαρίζετε ελαφρά
-Προσθέτετε το κρέας και αφού το φέρετε δύο βόλτες, το σκεπάζετε με νερό, προσθέτετε τα λαχανικά και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά.
Συνταγή 139 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Γιωτα 20-01-2009 09:50:26
ναι ναι μπορεις και γινετε και πολυ ωραιο!! Βαζεις πρωτα το κρεας μετα πατατες και μετα λαχανικα.. Τελειο γινετε!!!
Γιαννης 10-01-2009 05:54:51
και γω την ίδια απορία έχω..
Όλγα 09-01-2009 18:21:42
Βασικά ερώτηση:Μπορείς να φτιάξεις το βραστό μοσχάρι σε χύτρα? Τώρα πήρα χύτρα και είμαι άσχετη...
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!