1 κιλό μοσχάρι
1 κιλό αρακάς
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/3 ματσάκι άνηθο
3 φρέσκιες ντομάτες
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Αλατοπιπερώνετε το μπούτι
-Το βάζετε στο ταψί
-Τρίβετε τις ντομάτες στο τρίφτη
-Προσθέτετε τη μισή ποσότητα ντομάτας στο ταψί
-Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να μισοψηθεί
-Προσθέτετε 1-2 φλιτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τον αρακά και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει.
Συνταγή 140 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
DESPOINA 14-06-2009 09:13:42
ΨΗΤΟΣ ΑΡΑΚΑΣ? ΘΑ ΠΕΤΡΩΣΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΓΚΥΗΜΕΝΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΗΜΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥς.
διονυσια 23-05-2009 06:25:46
ο αρακας δεν θα παθει τιποτα αν οσο ψηνεται το φαγητο το σκεπασουμε με αλουμινοχαρτο και το αφαιρεσουμε δεκα λεπτα πριν ολοκληρωθει το ψησιμο
Dimitrax 22-05-2009 22:24:59
Ψητός αρακάς;Θα πετρώσει!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!