1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο
150 γρ καπνιστός σολομός κομμένος
1 φλιτζ παχιά κρέμα
3 κουταλιές κάπαρη, στραγγισμένη
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση
500 γρ κοχύλια ή πεταλούδες βρασμένα και στραγγισμένα και ανακατεμένα με λάδι
τυρί παρμεζάνα φρεσκοαλεσμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
Ζυμαρικό με μπρόκολα ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ...
ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΟΖΑΡΣΚΙ...
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛ ...
ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ Ή ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΑΓΡΙΌΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ...
Μύδια μαρινάτα με κάρι ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
Παντεσπάνι ...
ΚΑΡΑΒΙΔΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ...
ΑΡΝΑΚΙ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ...
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ...
Μαρούλι με αβοκάντο και καρύδια ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΝΤΑΣ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΕΚΙΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 85 από 422  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ 1 ψήφοι




 

Υλικά

1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο
150 γρ καπνιστός σολομός κομμένος
1 φλιτζ παχιά κρέμα
3 κουταλιές κάπαρη, στραγγισμένη
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση
500 γρ κοχύλια ή πεταλούδες βρασμένα και στραγγισμένα και ανακατεμένα με λάδι
τυρί παρμεζάνα φρεσκοαλεσμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ανακατεύουμε με λίγο λάδι και το βάζουμε στην άκρη. Διατηρούμε περίπου 1/4 φλιτζ από το νερό τους.
2. Στο μεταξύ, σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να ασπρίσει, χωρίς να μαυρίσει. Προσθέτουμε το σολομό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι ο σολομός μόλις να ασπρίσει, για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε τη κρέμα και προσθέτουμε την κάπαρη. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
3. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και ανακατεύουμε, ώστε να καλυφθεί καλά από τη σάλτσα. Αν σάλτσα δεν φαίνεται αρκετή, την αραιώνουμε με το νερό από το ζυμαρικό, που φυλάξαμε. Μπορούμε να σερβίρουμε με τυρί παρμεζάνα, αν μας αρέσει.

Προηγούμενη Συνταγή 85 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.