1. Βάζουμε το ψάρι, το χυμό λεμονιού, το άνηθο, το καγιέν και το μαύρο πιπέρι κατά την όρεξη σε ένα μπολ. Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 40 λεπτά. 2. Βράζουμε τα φετουτσίνια σπανακιού, τομάτας και τα κοινά φετουτσίνια όλα μαζί σε μια μεγάλη κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως. 3. Ζεματίζουμε στον ατμό ή στα μικροκύματα τα κολοκύθια, τα καρότα και το σέλερι χωριστά για 2-3 λεπτά, ώστε ίσα-ίσα να μαλακώσουν. Τα δροσίζουμε με κρύο τρεχούμενο νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως. 4. Στραγγίζουμε το ψάρι και το ανακατεύουμε με τα φετουτσίνια, τα κολοκύθια τα καρότα και το σέλερι σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας. 5. Για το ντρέσινγκ βάζουμε τη μουστάρδα, το άνηθο, το χυμό λεμονιού, το λάδι και μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση σε ένα σέικερ και τα κτυπάμε για να ανακατευτούν. Χύνουμε το ντρέσινγκ πάνω στη σαλάτα και ανακατεύουμε προσεκτικά. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 16 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!