1. Βράζουμε, στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε καλά το κριθαράκι. Το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Το ανακατεύουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την κομματιασμένη φέτα, τις κομμένες πιπεριές, τις ελιές Καλαμάτας, τα πράσινα κρεμμυδάκια και την κάπαρη. 2. Αναμιγνύουμε το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, τη μουστάρδα και το κύμινο σε ένα μικρό μπολ. Ρίχνουμε βαθμιαία κτυπώντας το υπόλοιπο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση στο dressing. 3. Προσθέτουμε το dressing στο μίγμα από το κριθαράκι και το ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά τα συστατικά. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. (Μπορεί να φτιαχτεί και μέχρι 6 ώρες πριν και να φυλαχθεί σκεπασμένο στο ψυγείο.) 4. Γαρνίρουμε τη σαλάτα με κουκουνάρια και σερβίρουμε.
Συνταγή 15 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!