500 γρ. γαρίδες βρασμένες
375 γρ. κονσέρβα σπαράγγια
1 μικρό βάζο πράσινες ελιές γεμιστές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές τοματοπολτός
χυμός 1 λεμονιού
λίγη ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
3 κουταλιές κέτσαπ
λίγη Γούστερ σως
λίγο Ταμπάσκο
75 γρ. αμύγδαλα κομμένα σε λεπτές φέτες
6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΡΗ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
ΦΟΥΖΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΜΠΙΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΜΕ NOCCIOLE ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
Ριζότο με γαριδες και σαφράν...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ...
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΓΛΥΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΒΡΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ ...
Πέννες με σολομό και σάλτσα από λεμόνι και εστραγκόν ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΗΣΑΜΟΣΠΟΡΟΥΣ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΣΙΝΙ ...
Σπαγγέτι με αχινούς ...
Πράσινη σαλάτα με τυρί και ξηρούς καρπούς ...
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΑΡΤΙΝΙ ...
Μοσχάρι Βραστό ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
Γαρίδες Gumbo ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 122 από 137  Επόμενη

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. γαρίδες βρασμένες
375 γρ. κονσέρβα σπαράγγια
1 μικρό βάζο πράσινες ελιές γεμιστές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές τοματοπολτός
χυμός 1 λεμονιού
λίγη ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
3 κουταλιές κέτσαπ
λίγη Γούστερ σως
λίγο Ταμπάσκο
75 γρ. αμύγδαλα κομμένα σε λεπτές φέτες
6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα

Εκτέλεση
1. Στραγγίζουμε τις γαρίδες και τα σπαράγγια, διατηρώντας τα υγρά.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 3 λεπτά, προσθέτουμε το υγρό που διατηρήσαμε, τον τοματοπολτό, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, το κέτσαπ, τη Γούστερ σως και το Ταμπάσκο.
3. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τις γαρίδες, τα αμύγδαλα και τις ελιές, φυλάγοντας λίγες για το γαρνίρισμα. Τα αναμιγνύουμε και παγώνουμε το μίγμα για μερικές ώρες.
4. Πριν σερβίρουμε, χωρίζουμε το μαρούλι σε 6 μερίδες, απλώνουμε το μίγμα της γαρίδας από πάνω του και γαρνίρουμε με τις ελιές που απέμειναν και τα σπαράγγια.

Προηγούμενη Συνταγή 122 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.