1. Στραγγίζουμε τις γαρίδες και τα σπαράγγια, διατηρώντας τα υγρά. 2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 3 λεπτά, προσθέτουμε το υγρό που διατηρήσαμε, τον τοματοπολτό, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, το κέτσαπ, τη Γούστερ σως και το Ταμπάσκο. 3. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τις γαρίδες, τα αμύγδαλα και τις ελιές, φυλάγοντας λίγες για το γαρνίρισμα. Τα αναμιγνύουμε και παγώνουμε το μίγμα για μερικές ώρες. 4. Πριν σερβίρουμε, χωρίζουμε το μαρούλι σε 6 μερίδες, απλώνουμε το μίγμα της γαρίδας από πάνω του και γαρνίρουμε με τις ελιές που απέμειναν και τα σπαράγγια.
Συνταγή 122 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!