1. Ψιλοκόβουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρι να γίνουν πολτός. Προσθέτουμε την κανέλλα, τις σταφίδες, τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα γαρύφαλλα, αφήνουμε να πάρουν βράση και ρίχνουμε το ρύζι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να είναι έτοιμο. 2. Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Στρώνουμε σε ένα ταψί τα μισά φύλλα ραντίζοντας ένα-ένα με το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε τη γέμιση και στρώνουμε τα άλλα μισά φύλλα ραντίζοντας και αυτά ένα -ένα με το λιωμένο βούτυρο. Διπλώνουμε τα φύλλα που περισσεύουν μέσα στο ταψί. 4. Χαράζουμε την πίτα με ένα μαχαιράκι στα κομμάτια που θέλουμε, ραντίζουμε με βούτυρο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ξανθύνει το φύλλο.
Συνταγή 44 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!