1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια το ψάρι. 2. Βάζουμε τα λαχανικά με το νερό να βράσουν. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το δαφνόφυλλο. Μόλις βράσουν ρίχνουμε το ψάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά περίπου/ 3. Σερβίρουμε σε πιατέλα συνοδευόμενο από μαγιονέζα.
Συνταγή 73 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!