500 γρ. μπακαλιάρος παστός
1/4 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζ. λάδι
250 γρ. ντομάτες κομμένες από κονσέρβα
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
λίγο πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένες σε φέτες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΡΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...
...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΒΟΤΚΑ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΙΝΔΙΩΝ ...
ΨΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ...
Πικάντικο μοσχάρι σησαμιού με τρεις πιπεριές ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES ...
Πεταλούδες με αβοκάντο και σολωμό ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτα ...
ΚΡΙΘΑΡΆΚΙ "RISOTTO" ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ CAMEMBERT ΜΕ ΣOΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ...

Συνταγές » Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Προηγούμενη Συνταγή 72 από 125  Επόμενη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. μπακαλιάρος παστός
1/4 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζ. λάδι
250 γρ. ντομάτες κομμένες από κονσέρβα
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
λίγο πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση
1. Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό που το αλλάζουμε συχνά. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μερίδες.
2. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο λάδι μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν αλλά να μην σκουρύνουν. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού και μαγειρεύουμε μέχρι να σκουρύνουν ελαφρά. Προσθέτουμε τις τομάτες, χωρίς να τις στραγγίξουμε, τις πιπεριές και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένο δοχείο περίπου για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Προσθέτουμε το σέρι και ζεσταίνουμε. Γαρνίρουμε με τις ελιές και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 72 από 125  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.