1. Κόβουμε το ψάρι σε φέτες και το βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι. Αλατίζουμε. 2. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το κρασί και τον πελτέ. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο. Περιχύνουμε με το μείγμα αυτό το ψάρι. Ρίχνουμε από πάνω την τομάτα και αλατοπιπερώνουμε. 3. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1/2 ώρα περίπου, κατά διαστήματα βρέχοντας το ψάρι με την σάλτσα.
Συνταγή 74 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!