Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ...
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΚΑΚΑΒΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ WALDORF...
Κοτόπουλο με αρακά ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΠΑΣΠΑΛΑΣ...
ΨΑΡΙ ΣΟΤΕ ΜΕ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΚΑΙ ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ...
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ...
ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ PESTO ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ...
Κοτόπουλο βραστό ...


Συνταγές » Αφροδισιακά
Επόμενη Σελίδα

ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ  
Ο Etienne Marchand, από τους πρώτους Ευρωπαίους που έφθασαν στην Πολυνησία, περιγράφει στο ημερολόγιό του το 1791 τις Vahiné, τις γυναίκες της Πολυνησίας, ως καλλονές με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μακριά μαύρα μαλλιά δεμένα με λουλουδένιες γιρλάντες, που φορούσαν φούστες από φύλλα φοινικόδεντρου. Στις αναμνήσεις πολλών από τους πρώτους αυτούς επισκέπτες, πέρα από πλήθος άλλων ηδονικών εμπειριών, περιλαμβάνεται και ο αστακός που τους έφτιαχναν με το δικό τους τρόπο.
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ  
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Καντώνας (Κίνα), όπου το φαγητό τηγανίζεται σε υψηλή θερ-μοκρασία για σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να διατηρήσει τη γεύση και την υφή του. Οι γαρίδες με σησαμόσπορους σερβίρονταν σε γαμήλια δείπνα ως η τέλεια ισορροπία μεταξύ Yin και Yang, που αντιπροσώπευαν οι γαρίδες και ο σησαμόσπορος, δίνοντας στους νιόπαντρους τη ζωτικότητα του Ch’i. Μια ιδέα σέρι προσθέτει ένα μεθυστικό άρωμα!
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΣΑΤΟ  
Θαυμάσιο κρασάτο κοτόπουλο με τυρί που σερβίρεται πάνω σε άγριο ρύζι.
ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ  
Δεν πρόκειται για πιάτο αλλά μάλον για ένα εύγευστο καρύκευμα ή πατέ, που μπορεί να προσδώσει μια αφροδισιακή νότα σε πολλά και διάφορα πιάτα, κρεατικών ή και θαλασσινών.
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ  
Συμπληρωματικό για κάθε πιάτο από μοσχάρι, κοτόπουλο ή θαλασσινά.
ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ  
ΓΑΡΙΔΟΣΟΥΠΑ  
Η γεύση και η υφή αυτής της γαριδόσουπας θα μπορούσε να διαφθείρει οποιοδήποτε ενήλικο άτομο. Γαριδούλες που κολυμπούν μέσα σε μια ροζ απόλαυση...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (Escargots a l’ amour)  
Κανονικά τα σαλιγκάρια σερβίρονται αλα μπουργκινιόν, δηλ. στάζοντας λίπος. Όμως το ερωτικό φαγητό πρέπει να είναι ελαφρό! Ας δοκιμάσουμε το παρόν πιάτο.
ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ  

Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.