3-4 σκελίδες σκόρδο
6 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 κλαριά φρέσκο δεντρολίβανο
1 κύβος ζωμός βοδινού λιωμένος
1/3 φλιτζ φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και επί πλέον για το τραπέζι
500 γρ σπαγγέτι ή φετουτσίνια

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΤΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
Παγωτό Σαντιγί ...
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ...
Παγωτό καϊμάκι με μαστίχα Χίου...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...
Γέμιση γαλοπούλας με φρέσκο κάστανο...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
Πράσινα λαζάνια με βούτυρο φυστικιού ...
Λιγκουίνια με χτένια και τομάτες ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ MOZZARELLA ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
Ρεβύθια Σιφνέϊκα ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 129 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

3-4 σκελίδες σκόρδο
6 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 κλαριά φρέσκο δεντρολίβανο
1 κύβος ζωμός βοδινού λιωμένος
1/3 φλιτζ φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και επί πλέον για το τραπέζι
500 γρ σπαγγέτι ή φετουτσίνια

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ λιώνουμε τις σκελίδες του σκόρδου με τη λαβή ενός μαχαιριού και πετάμε τη χαλαρωμένη φλούδα. Βάζουμε το σκόρδο, το βούτυρο και το δεντρολίβανο σε μια μικρή κατσαρόλα και ανάβουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συχνά για 4-5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τον κύβο βοδινού και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί τελείως.
4. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό, περνώντας την από ένα λεπτό κόσκινο και αναμιγνύουμε καλά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε και πάλι. Σερβίρουμε αμέσως έχοντας επί πλέον τυρί στο πλάι.

Προηγούμενη Συνταγή 129 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.