500 γρ. πένες ή άλλο μέτριο ζυμαρικό 1 βαζάκι των 200 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές, στραγγισμένες και κομμένες 1 βαζάκι των 400 γρ. καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και κομμένες 1 κονσέρβα των 180 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος 1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο 1,5 κουταλιά φρέσκος δεντρολίβανος ή ξηρός 3/4 κουταλάκι πιπέρι μαύρο χοντροκομένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος. 2. Στο μεταξύ, αναμιγνύουμε την πιπεριά και τα λοιπά συστατικά σε ένα μέτριο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μίγμα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 195 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!