1. Βάζουμε το λάδι, τη ρόκα, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι στο μπλέντερ και τα δουλεύουμε σταματώντας 2-3 φορές για να ξύσουμε το υλικό από τα τοιχώματα του μπλέντερ, μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη πάστα. Προσθέτουμε το τυρί και δουλεύουμε για 10 δευτερόλεπτα ακόμη. 2. Βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε, το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του, προσθέτουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά. 3. Σερβίρουμε με επί πλέον τυρί, αν θέλουμε.
Συνταγή 194 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!