1 φλιτζ. κοχύλια (ζυμαρικό) 1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση 350 γρ. αστακοουρές 350 ml κρέμα 1/2 λεμόνι λίγο σέρι αλάτι και πιπέρι λίγο μονογλουταμινικό νάτριο (προαιρ.) λίγο εστραγκόν σκόρδο κορνφλάουρ
1 φλιτζ. κοχύλια (ζυμαρικό) 1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση 350 γρ. αστακοουρές 350 ml κρέμα 1/2 λεμόνι λίγο σέρι αλάτι και πιπέρι λίγο μονογλουταμινικό νάτριο (προαιρ.) λίγο εστραγκόν σκόρδο κορνφλάουρ
Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Τηγανίζουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο, προσθέτουμε την κρέμα και αφήνουμε να πάρει βράση. Κάνουμε τη σάλτσα παχύρρευστη με λίγο κορνφλάουρ. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 3. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και τις αστακοουρές και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, λίγη χτυπητή κρέμα και λίγο σέρι. 4. Σερβίρουμε με ψωμιά ολικής άλεσης.
Συνταγή 88 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!