1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
250 γρ. μέτρια στρείδια
2 κουταλιές τομάτα ξεραμένη στον ήλιο σχισμένη σε λεπτές φέτες
1/4 κουταλιά πιπερόσποροι κόκκινοι λιωμένοι
2 σκελίδεs σκόρδο λιωμένες
250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
2 κουταλιές μαϊντανός
250 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια μήκους 2,5 εκ.
250 γρ. κοχύλια ή ταλιατέλλες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΝΟΥΝΤΛ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΙ ...
Αμύγδαλα καβουρδισμένα ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΨΑΡΙ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
Ραγού από στρείδια ...
ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
Μοσχάρι Στιφάδο ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞYΔΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Γερμανική γέμιση γαλοπούλας...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 87 από 422  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
250 γρ. μέτρια στρείδια
2 κουταλιές τομάτα ξεραμένη στον ήλιο σχισμένη σε λεπτές φέτες
1/4 κουταλιά πιπερόσποροι κόκκινοι λιωμένοι
2 σκελίδεs σκόρδο λιωμένες
250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
2 κουταλιές μαϊντανός
250 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια μήκους 2,5 εκ.
250 γρ. κοχύλια ή ταλιατέλλες

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια μέτρια κατσαρόλα. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Προσθέτουμε αμέσως τις γαρίδες όλες μαζί. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν, περίπου 3 λεπτά (δεν τις παραβράζουμε). Ρίχνουμε ανακατεύοντας την ξεραμένη τομάτα (από λάδι) και το μαϊντανό.Το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε και τα στρείδια μέχρι να μαλακώσουν (δεν τα βράζουμε). Αναμιγνύουμε το μίγμα της γαρίδας, τα στρείδια και τα φασολάκια. Σερβίρουμε πάνω στο βρασμένο και στραγγισμένο ζυμαρικό.

Προηγούμενη Συνταγή 87 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.