500 γρ. σπαγετίνι 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ή κατά τη γεύση 300 γρ. αντσούγες λιωμένες 12 μεγάλες ελιές ξεσποριασμένες και κομμένες (ή 18 μικρότερες) 1/4 φλιτζ. πιπεριά πικάντικη κομμένη σε λεπτές φέτες 1 κουταλιά μαϊντανός κομμένος
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει, βάζουμε τις αντσούγες και, μόλις διαλυθούν, προσθέτουμε τις ελιές και την πιπεριά. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. 2. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό, αναμιγνύουμε, γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνταγή 230 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!