Προέρχεται από την περιοχή της Ούμπριας, αλλά ίσως και από άλλες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας.
Υλικά
500 γρ. σπαγετίνι ή σπαγγέτι 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ελαφρά κοπανισμένη 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 1/4 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος 6 ελιές της αρεσκείας μας ξεσποριασμένες και κομμένες στη μέση λίγη ξηρή μαντζουράνα 4 φιλέτα αντσούγας λιωμένα 500 γρ. ντομάτες ξεσποριασμένες και στραγγισμένες 1 φλιτζ. μπίρα τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ σοτάρουμε το σκόρδο, την πιπεριά, το μαϊντανό, τις ελιές, τη μαντζουράνα και τις αντσούγες με το ελαιόλαδο για 3 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα, μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά, προσθέτουμε τη μπίρα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10 λεπτά. 3. Χύνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο τυρί στην άκρη.
Συνταγή 229 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!