3 σακούλες μεγάλες αχινοί φρέσκοι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 πεπεροντσίνια κόκκινα ξηρά
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
3/4 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρ.)
500 γρ. σπαγγέτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ CAESAR ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕΝΙΕΡ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΔΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗΣ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ...
...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΨΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
Φετουτσίνια με χτένια και τζίντζερο ...
ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ...
Μουσακάς με μελιτζάνες ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 274 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

3 σακούλες μεγάλες αχινοί φρέσκοι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 πεπεροντσίνια κόκκινα ξηρά
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
3/4 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρ.)
500 γρ. σπαγγέτι

Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τους αχινούς κρατώντας μόνο το εσωτερικό τους (τα αβγά).
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.
3. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε σάλτσα ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι, όπου τηγανίζουμε τα πεπεροντσίνια και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντάς το να σιγοβράσει για 5-8 λεπτά. Βγάζουμε και πετάμε τα πεπεροντσίνια.
4. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με τα σπαγγέτι, τα οποία στη συνέχεια περιχύνουμε με το ωμό περιεχόμενο των αχινών και ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 274 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.