500 γρ. σπαγγέτι 2 κονσέρβες τόννου των 160 γρ. με το λάδι τους 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές σόγια σος 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 2 κουταλάκια εστραγκόν ξηρό 2 κουταλιές λευκό ξύδι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι. 1. Στο μεταξύ σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια σος. Προσθέτουμε το πιπέρι και τον τόνο με το λάδι του και τσιγαρίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε το εστραγκόν και τέλος το ξύδι. 2. Ανακατεύουμε με τα σπαγγέτι και σερβίρουμε.
Συνταγή 276 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!