Τυπικοί μαροκινοί συνδυασμοί γεύσεων, όπως μέλι, λεμόνι, πάπρικα, κόκκινοι πιπερόσποροι κοπανιστοί, φρέσκος
κόλιαντρος, και μαύρες ελιές, αναμιγνύονται με μαγικό τρόπο για να δημιουργήσουν αυτή τη δροσερή και έξοχα
νόστιμη συνταγής.
1. Φτιάχνουμε τη σάλτσα αναμιγνύοντας καλά το σκόρδο, το τζίντζερ, το φρέσκο κόλιαντρο, τη μέντα, το ζωμό κοτόπουλου, το χυμό λεμονιού, το μέλι, το κύμινο, την πάπρικα, το κόρνφλάουρ και τις νιφάδες πιπεριού και τη βάζουμε στην άκρη. 2. Βάζουμε το κομμένο στήθος κοτόπουλου μαζί με 3 κουταλιές σάλτσα μέσα σε μια πλαστική σακούλα (την οποία κουνάμε για να γίνει καλή ανάμιξη) στο ψυγείο για 1/2-8 ώρες να μαριναριστεί. 3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 4. Στο μεταξύ προθερμαίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε το ελαιόλαδο και, μόλις αρχίσει να καπνίζει, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το τηγανίζουμε αναδεύοντας, μέχρι να ροδίσει. 5. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σάλτσα, τις ελιές και το βρασμένο ζυμαρικό στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι όλα τα συστατικά να αναμιχθούν καλά και να ζεσταθούν. Σερβίρουμε αμέσως κατευθείαν από το τηγάνι. Ρίχνουμε από λίγο μοσχοκάρυδο σε κάθε πιάτο στο τραπέζι.
Συνταγή 81 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!