5 αυγά 4 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη 4 κουταλιές αλεύρι 1,5 φλιτζάνια γάλα Αλάτι και πιπέρι 1 φλιτζάνι σπανάκι βρασμένο και περασμένο στο μπλέντερ 100 γρ. τυρί γραβιέρα ή έμενταλ
Εκτέλεση
1. Κτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα σφικτή. 2. Αναμιγνύουμε το βούτυρο, το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια άσπρη σάλτσα. 3. Κτυπάμε τους κρόκους στο μπλέντερ μέχρι να ασπρίσουν. 4. Προσθέτουμε στην άσπρη σάλτσα τους κρόκους, το τυρί, το σπανάκι και τελευταία τη μαρέγκα. 5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.
Συνταγή 17 από 33
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!