4 αβγά φρέσκα 2-3 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμένο 6-8 φιλέτα αντσούγας 1 κουταλιά μαγιονέζα 2 κουταλάκια καυτερή τσίλι σος 4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού μαύρο ψωμί φρυγανισμένο κομμένο σε μικρά κομμάτια μερικές ελιές μαύρες μικρές ξεσποριασμένες και κομμένες στη μέση
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αβγά ώστε να γίνουν σφιχτά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και τα λιώνουμε όλα μαζί, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Γεμίζουμε τα ασπράδια με την κρέμα και, με όση απομένει, αλείφουμε τα κομμάτια ψωμιού και σερβίρουμε.
Συνταγή 44 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!