Φιλέτο μοσχαριού ή ψαρονέφρι (250 g ανά άτομο)
250-300 g μανιτάρια
Βούτυρο
1/2 ποτηράκι ξηρό άσπρο κρασί
500g κρέμα γάλακτος
Πιπέρι μαύρο
Πάπρικα
αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ...
ΦΙΛΕΤΟ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ...
ΠΑΓΩΤΟ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΝΤΙΠ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΜΕ OLD BAY ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΜΥΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΣΟΥΜΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΧΥΛΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
Γαλατόπιτα με μακαρόνια ...
ΓΑΡΙΔΕΣ TAΪΛΑΝΔΗΣ ΜΕ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ...
Γαριδοσαλάτα ...
ΚΡΙΘΑΡΆΚΙ "RISOTTO" ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ GRAND MARNIER (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 69 από 170  Επόμενη

Φιλέτο με σως μανιτάρια 8 ψήφοι




 

Υλικά

Φιλέτο μοσχαριού ή ψαρονέφρι (250 g ανά άτομο)
250-300 g μανιτάρια
Βούτυρο
1/2 ποτηράκι ξηρό άσπρο κρασί
500g κρέμα γάλακτος
Πιπέρι μαύρο
Πάπρικα
αλάτι

Εκτέλεση
1. Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες (ροδέλες ενωμένες ανά δύο με το νεύρο κομμένο, ώστε να ανοίγουν άνετα σε σχήμα οκτώ).
2. Τα τηγανίζουμε με βούτυρο σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσουν και τα βγάζουμε.
3. Καραμελίζουμε τον πάτο, το σβήνουμε με 1/2 ποτηράκι κρασί άσπρο ξηρό και το αφήνουμε να σωθεί.
4. Προσθέτουμε 250-300 g μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες, τα σοτάρουμε με λίγο βούτυρο, προσθέτουμε άλλο 1/2 ποτηράκι ξηρό άσπρο κρασί και 500 g κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε πιπέρι μαύρο, πάπρικα και το αφήνουμε να βράσει μέχρι το μισό. Αλατίζουμε και προσθέτουμε το κρέας. Μένει στη φωτιά 2-3' μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
5. Σερβίρουμε μέσα στην (χάλκινη) κατσαρόλα πάνω σε ρύζι άσπρο ή ψιλές τηγανητές πατάτες ή μακαρονάκι κοφτό.

Προηγούμενη Συνταγή 69 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.