250 γρ ταλιατέλες βρασμένες
155 ml γιαούρτι σακούλας
125 γρ τυρί mascarpone
1 κουταλιά cornflour
3 αυγά κτυπημένα
6 κουταλιές ρευστό μέλι
1 κουταλιά τριμμένη κανέλα
60 γρ ψιλοκομμένους χουρμάδες
60 γρ σουλτανίνα
60 γρ ψιλοκομμένα κεράσια γλασέ, κτυπημένη κρέμα, κεράσια γλασέ
και κλωνάρια αγγελικής για διακόσμηση.

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
BUCATINI ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΦΛΑΜΠΕ ...
Μουσταλευριά...
Γιαουρτόπιτα ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Σούπα Μινεστρόνε ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ...
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
Ζυμαρικό με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ...
ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑΣ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΡΥΑ ΝΟΥΝΤΛ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ...
Γαύρος Μαρινάτος ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
ΤΣΊΛΙ CON CARNE ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ...
Κουλούρια Σουσαμένια...
ΠΑΤΕ ΤΟΝΟΥ ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ...

Συνταγές » Επιδόρπια
Προηγούμενη Συνταγή 43 από 56  Επόμενη

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES 0 ψήφοι




 

Υλικά

250 γρ ταλιατέλες βρασμένες
155 ml γιαούρτι σακούλας
125 γρ τυρί mascarpone
1 κουταλιά cornflour
3 αυγά κτυπημένα
6 κουταλιές ρευστό μέλι
1 κουταλιά τριμμένη κανέλα
60 γρ ψιλοκομμένους χουρμάδες
60 γρ σουλτανίνα
60 γρ ψιλοκομμένα κεράσια γλασέ, κτυπημένη κρέμα, κεράσια γλασέ
και κλωνάρια αγγελικής για διακόσμηση.

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Αλείφουμε με βούτυρο ένα πυρέξ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι και το mascarpone. Προσθέτουμε το cornflour, τα αυγά, το μέλι, τους χουρμάδες, τη σουλτανίνα και τα κεράσια. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε καλά ώστε να κατανεμηθούν ομοιόμορφα τα φρούτα. Τα ρίχνουμε στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνεια. Ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει και να γίνει χρυσοκόκκινο. Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο, κομμένο σε φέτες, το στολίζουμε με κτυπημένη κρέμα, κεράσι γλασέ και κλωνάρια αγγελικής.

Προηγούμενη Συνταγή 43 από 56  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.