Μερίδες 4

75 γρ. ρεβυθάλευρο κοσκινισμένο
1 κουταλιά ρυζάλευρο
3/4 κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
2 κουταλιές κόλιαντρος τριμμένος
2 κουταλιές κύμινο τριμμένο
½-1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
½ κουταλάκι κουρκούμη τριμμένη
1 πρέζα σόδα μπικαρμπονάτ
1 μέτριο κουνουπίδι κομμένο σε ανθάκια των 3,5 εκ. περίπου
150 ml νερό
λάδι για βαθύ τηγάνισμα
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ...
ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΡΙΚΟΤΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΥ ΦΟΡΜΑΕΛΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ...
ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ...
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ...
ΣΠΕΤΣΛΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΨΗΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΑΛΑ ΣΟΡΕΝΤΙΝΑ ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΡΑΣΑΤΗ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΚΩΝΙΑ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝTOMATEΣ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΕΡΙΑΝΙ (Beriani, Brunei)...
Κοτόπουλο με κάρυ και μανιτάρια...
Αυγοσαλάτα ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...

Συνταγές » Κινέζικα
Προηγούμενη Συνταγή 19 από 47  Επόμενη

«ΠΑΚΟΡΑΣ» ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ0 ψήφοι




 
Τα κοντόχοντρα αυτά ανθάκια του κουνουπιδιού με την πικάντικη κάλυψη δίνουν ένα κατάλληλο σνακ για πολλές και διάφορες περιστάσεις. ΧΡΟΝΟΣ: Ετοιμασία 15 λεπτά, μαγείρεμα 20 λεπτά. ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ από μόνα τους με ποτά, ως παράπλευρο πιάτο σχεδόν με οτιδήποτε ή ως ορεκτικό με ράιτα από καρότα και φιστίκια. ΚΑΤΑΨΥΞΗ: Κατάλληλο. Πρώτα αποψύχεται τελείως και μετά ζεσταίνεται σε προθερμασμένο γκριλ με μέτρια θερμοκρασία για 6-8 λεπτά, τα γυρίζουμε μια φορά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν βάζουμε παραπάνω από μια πρέζα σόδα, αλλιώς η γεύση και η εμφάνιση θα χαλάσουν.
Υλικά
Μερίδες 4

75 γρ. ρεβυθάλευρο κοσκινισμένο
1 κουταλιά ρυζάλευρο
3/4 κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
2 κουταλιές κόλιαντρος τριμμένος
2 κουταλιές κύμινο τριμμένο
½-1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
½ κουταλάκι κουρκούμη τριμμένη
1 πρέζα σόδα μπικαρμπονάτ
1 μέτριο κουνουπίδι κομμένο σε ανθάκια των 3,5 εκ. περίπου
150 ml νερό
λάδι για βαθύ τηγάνισμα
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τα ξηρά συστατικά σε ένα βαθύ μπολ.
2. Προσθέτουμε το κουνουπίδι και το νερόAdd the cauliflower and water. Αναμιγνύουμε μέχρι το κουνουπίδι να καλυφθεί τελείως με την πικάντικα πάστα του ρεβυθάλευρου. Αν τα ανθάκια δεν καλυφθούν τελείως με το πανάρισμα, το απλώνουμε στις ακάλυπτες περιοχές με ένα κουτάλι.
3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε μέσα όσα ανθάκια χωράει το σκεύος σε μια στρώση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα βαθύ τηγάνι ή φριτέζα για πατάτες χωρίς το καλάθι του.
4. Τηγανίζουμε ώσπου οι πακόρας να σκουρήνουν ομοιόμορφα (6-8 λεπτά ανά σειρά).
5. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Προηγούμενη Συνταγή 19 από 47  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.