1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 μέτρια κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα 1/4 φλιτζ. χαβιάρι 1,5 κουταλιά φρέσκα τσάιβς ψιλοκομμένα 250 γρ. σπαγετίνι ή άλλο λεπτό ζυμαρικό, βρασμένο και στραγγισμένο
Εκτέλεση
Σε μια μέτρια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά. Μόλις τα κρεμμυδάκια αρχίσουν να τσιτσιρίζουν, τα κατανέμουμε στα επί μέρους πιάτα μαζί με το ζυμαρικό. Βάζουμε πάνω από το καθένα ένα βώλο από χαβιάρι και τα πασπαλίζουμε με τσάιβς.
Συνταγή 269 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!