500 γρ. πεταλούδες, ορεκιέτες ή φουζίλι. 250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 50 γρ. βούτυρο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 500 γρ. τομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ) μαϊντανός και βασιλικός ψιλοκομμένοι αλάτι και πιπέρι τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Και βράζουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις τομάτες και το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κάπου-κάπου μέχρι να εξατμισθεί το νερό. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, προσθέτουμε τη σάλτσα, βούτυρο, μαϊντανό και το. Σερβίρουμε αμέσως με παρμεζάνα.
Συνταγή 188 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!