3 ματσάκια ρόκα, χωρίς τους σκληρούς μίσχους και τα φύλλα πλυμένα και στεγνωμένα 6 μικρές ντομάτες (περίπου 750 γρ.) κομμένες σταυρωτά σε φέτες των 6 χιλ. 120 γρ. τυρί ρικότα αλατισμένο ή φέτα κομματιασμένη (περίπου 1 φλιτζάνι) 1 κουταλιά φύλα από φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένα
3 ματσάκια ρόκα, χωρίς τους σκληρούς μίσχους και τα φύλλα πλυμένα και στεγνωμένα 6 μικρές ντομάτες (περίπου 750 γρ.) κομμένες σταυρωτά σε φέτες των 6 χιλ. 120 γρ. τυρί ρικότα αλατισμένο ή φέτα κομματιασμένη (περίπου 1 φλιτζάνι) 1 κουταλιά φύλα από φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Για το ντρέσινγκ: Λιώνουμε στο μπλέντερ το σκόρδο, τα ξύδια και αλατοπίπερο κατά τη γεύση και ρίχνουμε λάδι ενώ λειτουργεί, ώστε το μίγμα να γίνει ενιαίο γαλάκτωμα. Κατανέμουμε τη ρόκα και την ντομάτα σε 6 πιάτα. Επίσης το τυρί και τη ρίγανη. Ρίχνουμε σε κάθε πιάτο περίπου 1,5 κουταλιά ντρέσινγκ.
Συνταγή 26 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!