500 γρ πέννες 125 γρ ανάλατα, ξεφλουδισμένα φιστίκια 4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά πιπερόσποροι πράσινοι 2 κουταλιά χυμός λεμονιού 150 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια 150 γρ τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο συν επί πλέον για το σερβίρισμα 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. 2. Στο μεταξύ, αναμιγνύουμε τα φιστίκια, το σκόρδο, τους πιπερόσπορους, το χυμό λεμονιού, τις ελιές και την παρμεζάνα στο μπλέντερ και τα λιώνουμε για 30 δευτερόλεπτα, ενώ ταυτόχρονα χύνουμε μέσα το ελαιόλαδο σε συνεχές ρεύμα, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο. 3. Αναμιγνύουμε το πέστο με το καυτό ζυμαρικό και σερβίρουμε με επί πλέον παρμεζάνα.
Συνταγή 207 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!