100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια κομμένες 2 φιλέτα αντζούγας αφαλατωμένα και καθαρισμένα 1 κουτ. σούπας κάπαρη από βαζάκι με άλμη 1 κομματάκι πεπεροντσίνο 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες 1 τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη ελαιόλαδο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ελιές και την κάπαρη και ψιλοκόβουμε τα φιλέτα αντζούγας. Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε μερικές κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με τις σκελίδες του σκόρδου και το πεπεροντσίνο. Πετάμε το σκόρδο και το πεπεροντσίνο όταν θα έχει ευωδιάσει το λάδι και βάζουμε στην κατσαρόλα τα φιλέτα αντζούγας. Διατηρώντας τη φωτιά χαμηλή, ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι. Αναμιγνύουμε την κάπαρη με τις ελιές, ανακατεύουμε, αφήνουμε να ζεσταθεί και να ομογενοποιηθεί το μίγμα και μετά το χύνουμε στο ζυμαρικό.
Συνταγή 206 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
giota 28-05-2008 04:43:51
πολυ νοστιμη μου ακουγεται..
θα την φτιαξω κι εγω :)
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!