500 γρ. κοφτό μακαρονάκι ή μικρό κοχυλάκι 2 φιλέτα από καπνιστή ρέγγα στο λάδι ψιλοκομμένα (*) 200 ml μαγιονέζα 400 ml γιαούρτι αλάτι κατά τη γεύση 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 1 κουταλάκι γλουταμινικό νάτριο (προαιρ.) 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή περισσότερες κατά τη γεύση 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν 2 κουταλάκια παπαρουνόσποροι (προαιρ.) 1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι ή μικρό κοχυλάκι 2 φιλέτα από καπνιστή ρέγγα στο λάδι ψιλοκομμένα (*) 200 ml μαγιονέζα 400 ml γιαούρτι αλάτι κατά τη γεύση 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 1 κουταλάκι γλουταμινικό νάτριο (προαιρ.) 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή περισσότερες κατά τη γεύση 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν 2 κουταλάκια παπαρουνόσποροι (προαιρ.) 1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό, το κρυώνουμε με παγωμένο νερό, το στραγγίζουμε (αν χρειαστεί, επαναλαμβάνουμε μέχρι να κρυώσει τελείως) και το βάζουμε σε ένα μεγάλο ορθογωνικό δοχείο σερβιρίσματος. 2. Στο μεταξύ σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι,προσθέτουμε τα μπαχαρικά και την πέστροφα. 3. Προσθέτουμε το μίγμα στο ζυμαρικό μαζί με το μαϊντανό και αναμιγνύουμε καλά. Στολίζουμε με περισσότερο μαϊντανό στην επιφάνεια. 4. Κρυώνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου πριν το σερβίρισμα.
Συνταγή 14 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!