Για το ζυμαρικό:
500 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
100 γρ. χαβιάρι
100 γρ. σολομός καπνιστός κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια
των 2 εκ. από 1 κόκκινη και μια κίτρινη πιπεριά κομμένες
σε ψιλές λωρίδες
1 αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους,

Για τη vinegraitte:
2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
χυμός από 2 λεμόνια
5 κουταλιές σόγια σως
1 κουταλιά ζάχαρη σκούρα
1-1,5 κουταλιά πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
1/4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Σούπα Μινεστρόνε ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΡΕΠΕΣ ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΣ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Spaghetti alla Cipolla Rossa)...
Γρανίτα από mango (Mango sherbet) ...
ΚΡΥΑ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΤΣΟΤΣΑΡΑ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ ...
Πατέ τόνου ...
Τσάι Union Jack ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ...
ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ (διαβ.) ...
Παγωτό μάνγκο με σoς γλυκοκαυτερή ...
ΒULETTEN...
BUCATINI ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΜΠΡΑΝΤΑΔΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, μακαρονοσαλάτες
Προηγούμενη Συνταγή 13 από 57  Επόμενη

ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ, ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ1 ψήφοι




 

Υλικά

Για το ζυμαρικό:
500 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
100 γρ. χαβιάρι
100 γρ. σολομός καπνιστός κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια
των 2 εκ. από 1 κόκκινη και μια κίτρινη πιπεριά κομμένες
σε ψιλές λωρίδες
1 αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους,

Για τη vinegraitte:
2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
χυμός από 2 λεμόνια
5 κουταλιές σόγια σως
1 κουταλιά ζάχαρη σκούρα
1-1,5 κουταλιά πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
1/4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε το ζυμαρικό, ώστε να κρυώσει.
2. Ενώ το ζυμαρικό βράζει, αναμιγνύουμε σε ένα μπολ τα συστατικά για τη vinegraitte και αφήνουμε το μίγμα για 15 περίπου λεπτά.
3. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με το χαβιάρι, το σολομό, το αβοκάντο και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά.
4. Ρίχνουμε από πάνω τη vinegraitte και αναμιγνύουμε με το μίγμα του ζυμαρικού. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, πριν σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 13 από 57  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.