1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC. 2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, την πράσινη πιπεριά και το σέλερι σε βούτυρο, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν αλλά να μη σκουρύνουν. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το γάλα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. 3. Προσθέτουμε τη Γούστερ σος, την κόκκινη πιπεριά, τις γαρίδες και τις ελιές στην κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να ζεσταθούν καλά. 4. Ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα γαρίδας σε 4 πυρίμαχα μπολ, βάζοντας από πάνω τα τρίμματα ψωμιού. Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να κοχλάσει. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα σερβίρουμε καυτά.
Συνταγή 131 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!