700 γρ. φουζίλι 150 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι στραγγισμένος και τριμμένος 4 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους 1/4 φλιτζ. ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και κομμένες στη μέση έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες μαϊντανός κομμένος 6 φύλλα μέντας φρέσκα 1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ, σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο με τον μαϊντανό σε λίγο λάδι και σε μέτρια φωτιά. Μόλις τι σκόρδο αρχίσει να γίνεται διαφανές, προσθέτουμε τον τόνο και μαγειρεύουμε για 2 ακόμη λεπτά. Προσθέτουμε τις ελιές, το κρασί και τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας, αλάτι και πιπέρι. 3. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε μαλακά. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 155 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!