Οι φρέσκες σαρδέλες χρησιμοποιούνται στην ιταλική κουζίνα από την αρχαιότητα.
Τρώγονται στη σχάρα, ψητές, τηγανητές, ή μέσα σε ζυμαρικά για νοστιμότατες σάλτσες.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!