Βράζουμε την τομάτα μαζί με το κρεμμύδι, την κανέλλα, το ταμπάσκο, το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 20 λεπτά. Αφαιρούμε τις γαρίδες. Βράζουμε τα μακαρόνια. Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τα σερβίρουμε σε μία μεγάλη πιατέλα και από πάνω τοποθετούμε τις γαρίδες. Εάν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε τις γαρίδες με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Συνταγή 17 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 09-10-2009 09:44:55
πολυ ωραια η συνταγη σου αλλα οι γαριδες δεν θελουν 20 λεπτα .Ειναι παρα πολλα γιατι μαλακονουν και χανουν την γευση τους.Ειναι κρυμα γιατι ειναι και ακριβες.Η Γνωμη μου ειναι οτι θελουν μονο 7 λεπτα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...
Κωνσταντίνα 08-11-2008 22:13:51
Εγώ την ίδια σάλτσα την κάνω όταν φτιάχνω πιλάφι με γαρίδες, αν μάλιστα προσθέσετε και λίγο ξερό βασιλικό είναι τέλεια.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!