1. Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό που το αλλάζουμε συχνά. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μερίδες. 2. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο λάδι μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν αλλά να μην σκουρύνουν. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού και μαγειρεύουμε μέχρι να σκουρύνουν ελαφρά. Προσθέτουμε τις τομάτες, χωρίς να τις στραγγίξουμε, τις πιπεριές και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένο δοχείο περίπου για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Προσθέτουμε το σέρι και ζεσταίνουμε. Γαρνίρουμε με τις ελιές και σερβίρουμε.
Συνταγή 72 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!