500 γρ. μπακαλιάρος παστός
1/4 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζ. λάδι
250 γρ. ντομάτες κομμένες από κονσέρβα
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
λίγο πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένες σε φέτες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΕΡΜΙΔΟΡ ...
Γαρίδες με κάρυ (Ινδία) ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΝΤΙΠ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΜΕ OLD BAY ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΙΣΟΥΑΖ ...
Γαύροι λαδορίγανη στο φούρνο ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
...
Μπακαλιάρος με άγρια χόρτα ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ...
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ...
Κυδώνια ...
ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ...
ΠΑΧΑΡΕΤΕ (Pajarete)...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΒΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ...
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES ...
Γλυκόξινες γαρίδες ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ...
ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΣ...

Συνταγές » Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Προηγούμενη Συνταγή 72 από 125  Επόμενη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. μπακαλιάρος παστός
1/4 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζ. λάδι
250 γρ. ντομάτες κομμένες από κονσέρβα
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
λίγο πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση
1. Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό που το αλλάζουμε συχνά. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μερίδες.
2. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο λάδι μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν αλλά να μην σκουρύνουν. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού και μαγειρεύουμε μέχρι να σκουρύνουν ελαφρά. Προσθέτουμε τις τομάτες, χωρίς να τις στραγγίξουμε, τις πιπεριές και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένο δοχείο περίπου για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Προσθέτουμε το σέρι και ζεσταίνουμε. Γαρνίρουμε με τις ελιές και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 72 από 125  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.