125 γρ ελιές πράσινες 700 γρ μπρόκολα 1 μικρό ξηρό κόκκινο τσίλι 2 σκελίδες σκόρδο 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 8 φιλέτα αντζούγας 350 γρ μακαρόνι αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βγάζουμε τα κουκούτσια από τις ελιές. Κόβουμε το μπρόκολο σε ανθάκια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε το μπρόκολο για 2-3 λεπτά. Το βγάζουμε, το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Φυλάμε το νερό για να βράσουμε το ζυμαρικό. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην άκρη. Λιώνουμε το τσίλι. 3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Βγάζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε τις αντζούγες και τις λιώνουμε με ένα ξύλινο σκεύος. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ελιές, το μπρόκολο και το τσίλι. Βάζουμε αλατοπίπερο. Το ζεσταίνουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 23 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!